Applicaties

Missiekritische communicatie als een dienst, dat is wat PrioCom biedt. Wij rusten PrioCom-gebruikers uit met een device met een Push-to-Talk applicatie die verbonden is aan het landelijke T-Mobile netwerk en een dispatcher of meldkameromgeving.

De Push-to-Talk applicatie

Met onze Push-to-Talk applicatie bieden wij u typische portofoonfuncties op een smart device. Onze Push-to-Talk applicatie is gebouwd volgens de OMAPoC- en 3GPP-standaard en is gereed voor koppeling met bestaande DMR- en TETRA-netwerken, paging- en alarmeringssystemen, nieuwe private LTE-systemen en de migratie van 4G naar 5G.

Functies

De Push-to-Talk applicatie biedt de mogelijkheid tot het voeren van diverse soorten gesprekken, namelijk 1-op-1-gesprekken, groepsgesprekken en ad hoc-oproepen, én het versturen van diverse soorten berichten, namelijk voorgedefinieerde, 1-op-1- en groepsberichten, naar andere gebruikers of de meldkamer. Dankzij de pre-emption functionaliteit in de Push-to-Talk applicatie is het mogelijk om een gesprek over te nemen.

De dispatcher (optioneel)

Naast de Push-to-Talk applicatie kan PrioCom voorzien in een dispatchoplossing.

Functies

Onze dispatcher biedt de mogelijkheid tot het lokaliseren van gebruikers en het voeren, opnemen (historie) en overnemen (pre-emption) van 1-op-1- en groepsgesprekken. Met de dispatcher kunt u bovendien berichten versturen en ontvangen en SOS-oproepen (berichten) afhandelen. Met de functionaliteit GPS tracking online aanwezigheid kunnen dispatchers altijd direct zien welke gebruikers er beschikbaar zijn.

Pieter Maat

Neem gerust contact met mij op.

Deel deze pagina: