Eisen devices

De door ons geselecteerde apparatuur voldoet aan de volgende eisen:

Minimaal IP 67 genormeerd

Het eerste getal is de beschermingsgraad tegen aanraking en binnendringende voorwerpen. 6 staat voor stofvrij. Het apparaat is aanrakingsveilig doordat de behuizing geheel dicht is en dus volledig beschermd is tegen stof. Het tweede getal is de beschermingsgraad tegen vocht. 7 staat voor dompeldicht. Dompeldicht geeft aan dat er geen water binnendringt als een apparaat 30 minuten is ondergedompeld op 1 meter diepte.

Valbestendig conform MIL-STD 810G

De mobiele apparaten zijn dermate robuust dat zij na een ‘droptest’ van 1,5 meter nog steeds volledig functioneren. De apparatuur blijft bovendien volledig functioneren bij een temperatuur tussen de -20⁰C en +60⁰C.

Voorzien van een Push-to-Talk knop

Alle door ons geselecteerde apparaten zijn voorzien van een speciaal toegewezen Push-to-Talk knop die afwijkend is van formaat en textuur zodat hij eenvoudig vindbaar is.

Voorzien van een noodknop

De mobiele apparaten zijn voorzien van een noodknop die gekoppeld in aan de applicatie en een noodoproep activeert.

Voorzien van een speaker van minimaal 2 Watt

Daarnaast heeft de speaker een doorsnede van minimaal 30 mm. Hiermee kunnen wij optimale audio-kwaliteiten garanderen.

Voorzien van een batterij met een capaciteit van minimaal 3500 mAH

Bij de ontwikkeling van onze Push-to-Talk applicatie is rekening gehouden met het data- en batterijverbruik. De doelstelling is om de Push-to-Talk applicatie niet meer dan 10% van de batterijcapaciteit te laten gebruiken. Dit is echter sterk afhankelijk van omgevingsfactoren. Een batterijcapaciteit van minimaal 3500 mAH is ruim voldoende voor een complete werkdag.

Marja Dieben

Marja is werkzaam als Sales Manager bij PrioCom.

Deel deze pagina: