i.safe MOBILE

Device partner

Om een optimale werking van onze Push-to-Talk dienst te garanderen, werken wij intensief samen met diverse hardwareleveranciers. Eén van die leveranciers is i.safe MOBILE.

Over i.safe MOBILE

i.safe MOBILE is een expert op het gebied van mobiele communicatieapparatuur voor gebruik in explosiegevaarlijke omgevingen. Van robuuste GSM’s tot geavanceerde smartphones, voor ATEX zone 1 en 2, ínclusief bijpassende accessoires. i.safe MOBILE heeft haar producten wereldwijd door diverse gerenommeerde instanties laten testen en certificeren, om er zeker te zijn dat ze aan alle land-specifieke eisen en wensen voldoen.

i.safe MOBILE neemt alle internationale standaarden mee in haar productontwikkeling en is bovendien lid van diverse relevante standaardisatiecommissies. Om aan alle vereisten voor explosieveilige communicatieapparatuur te voldoen, ontwikkelt i.safe MOBILE haar producten vanaf de grond af aan op, zodat gebruikers van over de hele wereld ervan verzekerd kunnen zijn dat zij hoogwaardige communicatietechnologie gebruiken die voldoet aan de actuele normen.

Kijk voor meer informatie op www.isafe-mobile.com.

Marja Dieben

Neem gerust contact met mij op.

Deel deze pagina: