Bouw

Binnen de bouwsector kan slimme communicatie niet alleen bijdragen aan efficiëntie in de werkprocessen, in sommige gevallen kan het ook het verschil maken tussen succes en een ongeval.

Grote afstand

Op grote bouwterreinen moet voor de communicatie tussen de bouwmedewerkers onderling en met de uitvoerders een relatief grote afstand worden overbrugd. Slimme communicatie voorkomt dat bouwmedewerkers die elkaar niet kunnen zien, maar wel zaken met elkaar af moeten stemmen, onnodig naar elkaar toe moeten lopen. Slimme communicatie zorgt er ook voor dat uitvoerders die niet fysiek aanwezig zijn, wel op de hoogte kunnen blijven van wat zich op de bouwlocatie afspeelt. Ook zorgt slimme communicatie ervoor dat de uitvoerders of de bouwmedewerkers die op de bouwlocatie aanwezig zijn, in contact kunnen staan met de chauffeurs, zodat zij weten wanneer materialen geleverd zullen worden en zij efficiënter kunnen werken.

Push-to-Talk dienst

Voor de bouwsector bieden wij proces- en missiekritische communicatie als een dienst. In samenwerking met onze business partners rusten wij bouwmedewerkers, uitvoerders en chauffeurs uit met een device met een Push-to-Talk applicatie die verbonden is met het landelijke T-Mobile netwerk en (optioneel) met een dispatcher. Naast groepscommunicatie biedt de Push-to-Talk applicatie bouwbedrijven mogelijkheden op het gebied van datacommunicatie, voor verhoogde efficiëntie in de werkprocessen.

Exclusieve prioriteit

Om de toegang tot het T-Mobile netwerk te waarborgen, heeft PrioCom een exclusief prioriteitsniveau gerealiseerd. Er is speciaal voor PrioCom-gebruikers capaciteit gereserveerd die niet toegankelijk is voor niet-kritische gebruikers. Een hoge betrouwbaarheid van het T-Mobile netwerk wordt gerealiseerd door noodstroomvoorzieningen en redundantie van vitale onderdelen.

Testimonial De Klerk Werkendam

Marja Dieben

Bel mij gerust voor meer informatie.

Deel deze pagina: