Onze werkwijze

PrioCom biedt missiekritieke communicatie als een dienst. Missiekritiek houdt in dat iemands veiligheid afhangt van de mogelijkheid tot communiceren. Het openbare internet is voor zo’n communicatieverbinding niet voldoende, want daar hebben we te weinig grip op. De verbinding van een PrioCom-gebruiker loopt daarom niet via het internet, maar via een privaat deel van het beste netwerk van Nederland: het T-Mobile netwerk.

Monitoring

Wij rusten de eindgebruikers uit met een apparaat met een Push-to-Talk applicatie die verbonden is met het landelijke T-Mobile netwerk en een meldkameromgeving of dispatcher. Wij hebben daar van A tot Z de controle over. Wij monitoren de performance en de verdere ontwikkeling van de Push-to-Talk applicatie. Toekomstige technologische ontwikkelingen op het gebied van missiekritieke communicatie blijven wij borgen in de totale Push-to-Talk dienst.

Mobile Device Management

Om een optimale werking van de Push-to-Talk applicatie te garanderen, beheren wij het Mobile Device Management. Een praktisch voorbeeld is de controle over de microfoon. Wij bieden een dienst voor een apparaat met een noodknop. Op het moment dat een PrioCom-gebruiker gebruikmaakt van de noodknop, moet de spraakverbinding -en dus de microfoonfunctie- per direct beschikbaar zijn voor de Push-to-Talk applicatie. Wij valideren de apparaten zodat we zeker zijn van een optimale werking.

Strategisch partnerschap tussen drie partijen

Wij kiezen bewust voor een strategisch partnerschap tussen drie partijen. T-Mobile zorgt voor een betrouwbaar netwerk, wij monitoren de performance en de ontwikkeling van de Push-to-Talk applicatie en de reseller (of business partner) borgt de klantspecifieke dienstverlening. Met deze focus kunnen we de PrioCom-eindgebruikers gezamenlijk de beste kwaliteit bieden.

Ontzorging business partners

Wij hebben daarnaast als doel om onze business partners zo goed mogelijk van dienst te zijn door op diverse manieren onze productkennis en onze commerciële kennis en ondersteuning aan te reiken.

Marja Dieben

Meer weten over onze werkwijze? Neem contact met mij op.

Deel deze pagina: