Pepperl+Fuchs

Device partner

Om te garanderen dat onze Push-to-Talk dienst optimaal werkt, werken wij nauw samen met diverse hardwareleveranciers. Eén van die leveranciers is Pepperl+Fuchs (in Nederland ook wel bekend als Ecom; Ecom Instruments is eind 2016 overgenomen door Pepperl+Fuchs).

Over Pepperl+Fuchs

Zij zijn een internationaal erkend pionier en marktleider op het gebied van mobiele apparatuur voor gebruik op explosiegevaarlijke locaties. Pepperl+Fuchs biedt een breed scala aan oplossingen die hun bestaansrecht in de praktijk hebben bewezen.

Of het nu gaat om een industrie-PDA, een smartphone, een meetapparaat of een zaklantaarn; over de producten is tot in het kleinste detail nagedacht. Zij combineren veiligheid met de hoogste mate van functionaliteit en zijn voorzien van alle vergunningen en certificaten die vereist zijn voor het gebruik waarvoor ze zijn ontwikkeld.

Pepperl+Fuchs ziet zich als een partner van haar eindgebruikers, werkzaam in sectoren als de (petro)chemische industrie, de farmaceutische industrie en de mijnbouw. Hun veiligheid is de maatstaf, op basis van hun ideeën werken de medewerkers van Pepperl+Fuchs met uiterste zorgvuldigheid en met passie aan nieuwe oplossingen om explosiegevaarlijke werkomgevingen veiliger, flexibeler én efficiënter te maken.

Kijk voor meer informatie op www.ecom-ex.com/nl.

Word nu ook Business Partner van PrioCom. Lees hier meer informatie.

Marja Dieben

Neem gerust contact met mij op.

Deel deze pagina: