PrioCom heeft nu ook online een gezicht

Samen met haar partners heeft PrioCom recent een end-to-end Push-to-Talk dienst geĆÆntroduceerd die zich kenmerkt door Quality of Service toegang met prioriteit op het mobiele netwerk van T-Mobile. Met deze Push-to-Talk dienst biedt PrioCom organisaties missiekritische communicatie met een hoge beschikbaarheid en betrouwbaarheid op een commercieel cellulair netwerk, op landelijk niveau. In navolging van de introductie van de landelijke Push-to-Talk dienst, introduceert PrioCom nu haar gloednieuwe website.

Op deze website, op het domein www.prio-com.nl, kunnen potentiƫle partners (resellers), eindgebruikers en andere belangstellenden meer informatie vinden over de end-to-end dienst die PrioCom aanbiedt, de partners waarmee PrioCom samenwerkt en de markten die PrioCom met haar Push-to-Talk dienst bedient. Op de website vindt u bovendien meer informatie over de vernieuwende aanpak van de MVNO (Mobile Virtual Network Operator) en het laatste nieuws.

PrioCom is sinds april bovendien bereikbaar op haar nieuwe vestiging in het Groothandelsgebouw in Rotterdam, direct gelegen naast het Centraal Station.

U kunt PrioCom ook vinden en volgen op LinkedIn, Twitter en YouTube.

Marja Dieben

Neem gerust contact met mij op.

Deel deze pagina: