PrioCom spreekt op 13 februari tijdens expertsessie BTG

“Kritisch mobiel in essentiële bedrijfsprocessen”

Mobiele communicatie wordt met de verdere digitalisering van de bedrijfsprocessen steeds belangrijker, kritischer. Bedrijven en organisaties stellen steeds hogere eisen aan de kwaliteit van mobiele communicatie. ‘Best effort’ mobiele communicatie oplossingen zijn niet toereikend meer, in veel bedrijfsprocessen is mobiele communicatie essentieel. Het is een ‘must have’ geworden.

De BTG expert groep Kritische Mobiele Breedband Gebruikers (KMBG) organiseert op 13 februari een bijeenkomst waarin zowel de vraag zijde van de markt als de aanbod zijde zich zullen presenteren met use cases en oplossingen.

In de bijeenkomst van 13 februari zullen use cases in de zorg en in de transport sector toegelicht worden. We hebben voor deze bijeenkomst gezocht naar nieuwe spelers in de aanbod markt en we zien dat kritische communicatie zich niet beperkt tot de Nederlandse grenzen. De markt ontwikkelingen van Missie Kritische Mobiele Communicatie spelen zich af op wereld niveau. Toepassingen in bedrijfsprocessen zijn op zoek naar oplossingen in de technologie en dienstverlening. De expert groep KMBG brengt in deze bijeenkomst de beide werelden bij elkaar. Dagvoorzitter is Antoine van der Sijs (voorzitter BTG-expertgroep KMBG, Strict)

Locatie: CapX, Hoogstraat 24, Nijkerk

14.00 Ontvangst
14.30 Opening en welkom door BTG
Petra Claessen, Managing Director & New Business
14.40 Kritisch mobiel in de zorg
15.10 Mogelijkheden en visie op missie kritische communicatie
Nico Hortensius, PrioCom
15.40 High performance industrial networks
Mikko Uusitalo, Ukkoverkot, Finland
16.10 PAUZE
16.20 Mobiele toepassingen in de haven van Hamburg “Giganetwork 5G Monarch”
Monarch
16.50 Migration to Flexibility
Dick Martens, Strict Consultancy
17.20 Wrap-up en afsluiting
17.30 Netwerkborrel

Aanmelden? Stuur een mail naar officemanager@btg.org