Push to Talk International

Applicatiepartner

PrioCom-gebruikers maken gebruik van een Push-to-Talk applicatie die verbonden is met het landelijke T-Mobile netwerk en een dispatcher of meldkameromgeving. De Push-to-Talk applicatie en standaard dispatcher zijn in nauwe samenwerking met PrioCom ontwikkeld door Push to Talk International (PTTI).

Over Push to Talk International

Het in 2007 opgerichte Push to Talk International (PTTI) is de grootste leverancier van Push-to-Talk diensten in het Verenigd Koninkrijk. PTTI biedt haar klanten, variƫrend van beveiligingsorganisaties, spoorwegmaatschappijen en ziekenhuizen tot winkelketens, voetbalstadions en parkeerhandhaving, directe groepscommunicatie.

Gedurende vele jaren hadden organisaties die verbinding wilden maken met hun teams weinig andere keuze dan een relatief kostbaar privaat mobiel radiocommunicatie systeem aan te schaffen. Met de verschillende systemen moest ergens op worden ingeleverd; op veiligheid, radio-ontvangst, capaciteit of kapitaal om te investeren. Dankzij PTTI hoeft dat niet meer. PTT biedt organisaties en hun medewerkers overal bereik, met bijna oneindige capaciteit en duidelijke, snelle, digitale spraak.

Kijk voor meer informatie op www.ptti.co.uk.

Marja Dieben

Neem gerust contact met mij op.

Deel deze pagina: