Sonim

Device Partner

Sonim Technologies is de leverancier van de meest robuuste, waterdichte mobiele telefoons ter wereld, die speciaal ontworpen zijn voor werkers in veeleisende en gevaarlijke omgevingen. Sonim specialiseert in kritische communicatie tools voor werkers in verticale marktsegmenten waaronder bouw, beveiliging, olie, gas en chemische bedrijven, nutsorganisaties, transport en logistiek, bosbouw, landbouw en Defensie.

Over Sonim

Sonim werkt samen met toonaangevende applicatie ontwikkelaars in de industrie om een reeks aan hoge prestatie kritische communicatie oplossingen voor werkers te bieden waaronder Push-to-Talk, loneworker/man-down veiligheid diensten, mobile resource management en tijd- en activiteit registratie. Sonim’s  oplossing stelt bedrijven en overheden in staat om hun mobiele werkers veilig, efficiënt en  verantwoordelijk te houden.

Sonim heeft als missie om eerste hulp verleners en publieke veiligheid medewerkers te ondersteunen met innovatieve, ultra robuuste mobiele devices die werkers veilig en in contact houden in gevaarlijke, geïsoleerde of noodsituaties. Samen met Firstnet biedt Sonim innovatieve, gespecialiseerde tools om publieke veiligheid medewerkers communicatie mogelijkheden te bieden waarmee zij zich kunnen focussen op het veilig houden van zichzelf en hun gemeenschappen.

Het bedrijf is gevestigd in San Mateo, Californie en biedt haar oplossingen aan toonaangevende mobiele operators wereldwijd aan.

Kijk voor meer informatie op www.sonimtech.com

 

Marja Dieben

Neem gerust contact met mij op.

Deel deze pagina: