Over PrioCom

PrioCom zet samen met haar partners een end-to-end Push-to-Talk dienst in de markt die zich kenmerkt door toegang met prioriteit op het mobiele netwerk van T-Mobile.

Het netwerk van T-Mobile kenmerkt zich door een dichte landelijke dekkingsgraad, een hoge beschikbaarheid en een hoge capaciteit en snelheid. Daarnaast heeft T-Mobile een back-up stroomvoorziening van minimaal 1 uur per site voor 4G.

De Push-to-Talk applicatie is gebouwd volgens de 3GPP-standaard en is gereed voor koppeling met bestaande (radio)netwerken of nieuwe private LTE systemen. De applicatie is bovendien klaar voor de evolutie van mogelijkheden van 4G naar 5G.

Wij bieden u een virtueel eigen netwerk op het publieke netwerk van T-Mobile met een hoge beschikbaarheid, voldoende bandbreedte en een hogere Quality of Service dan normaal. Daarmee is de oplossing ook voor bedrijfs- en missiekritische communicatie zeer geschikt. Zeker wanneer er naast groepscommunicatie op basis van spraak, de wens is om data te verzenden of  er sprake is van een regionaal of landelijk werkgebied.

Wij bieden organisaties missiekritische communicatie met hoge beschikbaarheid en betrouwbaarheid op het commercieel cellulair netwerk, op landelijk niveau.

 

Wij zijn in staat om prioriteit én een hoge Quality of Service te realiseren.


Angelo Bul  General Manager PrioCom

 

Werken bij PrioCom

Wij staan altijd open voor gedreven talent met passie voor hun vak. Ligt jouw passie bij missiekritische communicatie en denk je een waardevolle aanvulling te zijn op ons team? Neem dan gerust contact met ons op.

Werken bij PrioCom

Marja Dieben

Neem gerust contact met mij op.

Deel deze pagina: